Białka sojowe - nowi partnerzy
W ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z 2 producentami mąk sojowych.
Jednym z nich jest serbski producent firma BANKOM.
W ofercie tej firmy znajdują się zarówno maki sojowe odtłuszczone (o różnym współczynniku PDI) jak również mąki pełnotłuste (również mąka aktywna enzymatycznie).
Na uwagę zasługuje tu fakt, że oferowana mąka odtłuszczona jest właściwie mąką niskotłuszczową o zawartości tłuszczu ok. 7% i białka ok.49%.
Kolejnym producentem jest argentyńska firma AMERICA PAMPA AGROINDUSTRIAL SA oferująca teksturaty sojowe o różnej granulacji z przeznaczeniem do przemysłu mięsnego.
W ofercie:
- mąki sojowe odtłuszczone firmy Bankom
BIOPRO
- mąki sojowe tłuste firmy Bankom
BIOPRO
- mąki sojowe teksturowane firmy America Pampa Agroindustrial
Textured Soy Protein HP no GMO